Nordic BIM Group Tuki Yhteys

SketchUp Studio -tilaus, 12kk

639,00 
(Verollinen hinta 792,36)

Käyttöoikeus Tilaus

SketchUp Studio -vuositilaus pitää sisällään kaiken SketchUp Pro -tilaukseen kuuluvan lisäksi V-Ray for SketchUp ja Trimble Scan Essentials vuositilaukset. Kaikki versiopäivitykset ovat voimassaolevan vuositilauksen aikana veloituksettomia. Huom! SketchUp Studio on yhteensopiva ainoastaan Windows-käyttöjärjestelmän kanssa.

SketchUpilla onnistut!

SketchUp on helppokäyttöinen ja intuitiivinen pintamallinnusohjelma, jolla suunnitelmien havainnollistaminen käy kolmiulotteisesti, helposti ja nopeasti. SketchUp soveltuu arkkitehtoniseen luonnosteluun, tilasuunnitteluun, tuotesuunnitteluun tai oikeastaan mihin tahansa kolmiulotteiseen suunnitteluun. Käyttökohteita on rajattomasti.

Kolmiulotteinen mallintaminen ja visualisointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Vain mielikuvitus on rajana!

Järjestelmä- ja laitteistovaatimukset

MItä SketchUp Studio -tilaus pitää sisällään?

SketchUp Studio -vuositilauksen kautta saat käyttöoikeuden uusimman SketchUp Pro:n lisäksi myös V-Ray for SketchUp -renderointilaajennukseen ja Scan Essentials -pistepivilaajennukseen. Kaikki versiopäivitykset sisältyvät tilaukseen, eikä niistä peritä mitään erillistä maksua.