Nordic BIM Group Tuki Yhteys

SketchUp Go -tilaus, 12kk

109,00 
(Verollinen hinta 135,16)

Käyttöoikeus Tilaus

SketchUp Go -tilaus mahdollistaa SketchUpin nettiselaimessa toimivan version ja SketchUpin iPad-version käyttämisen. Tämä SketchUp Go -tilaus on vuoden voimassa ja kaikki versiopäivitykset tilauksen voimassaolon aikana ovat veloituksettomia. SketchUp Go -tilauksen mukana saat käyttöoikeuden myös Trimble Connect -palveluun.

SketchUpilla onnistut!

SketchUp on helppokäyttöinen ja intuitiivinen pintamallinnusohjelma, jolla suunnitelmien havainnollistaminen käy kolmiulotteisesti, helposti ja nopeasti. SketchUp soveltuu arkkitehtoniseen luonnosteluun, tilasuunnitteluun, tuotesuunnitteluun tai oikeastaan mihin tahansa kolmiulotteiseen suunnitteluun. Käyttökohteita on rajattomasti.

Kolmiulotteinen mallintaminen ja visualisointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Vain mielikuvitus on rajana!

Järjestelmä- ja laitteistovaatimukset

SketchUp Go

SketchUp GO tarjoaa 3D-mallinnusta iPadilla ja selaimessa, ja antaa suunnittelun ja rakentamisen ammattilaisille mahdollisuuden mallintaa ja tehdä yhteistyötä missä tahansa. SketchUp GO sisältää osat: SketchUp for iPad, SketchUp for Web ja Trimble Connect.

SketchUp for iPad on mobiilimallinnusohjelma, joka on osittain digitaalinen luonnoskirja, osittain pilvialusta. SketchUp for iPad yhdistää käsin piirtämisen helppouden ja 3D:n tehon. Käyttäjät voivat luonnostella intuitiivisesti 3D-muodossa Apple Pencilin avulla ja luoda nopeasti 3D-muotoja ja muunneltavia komponentteja älykkäiden piirustustyökalujen avulla.

SketchUp for iPad -laitteisto ja järjestelmävaatimukset