Nordic BIM Group Tuki Yhteys

SketchUp Pro -tilaus, 12kk

285,00 
(Verollinen hinta 353,40)

Käyttöoikeus Tilaus

Helppokäyttöisellä SketchUp Prolla suunnitellaan suoraan kolmiulotteisesti. SketchUp Pro tarjoaa laajat tiedonsiirtomahdollisuudet ohjelmasta toiseen. Tämä SketchUp Pro -tilaus on vuoden voimassa ja kaikki versiopäivitykset tilauksen voimassaolon aikana ovat veloituksettomia. SketchUp Pro -tilauksen mukana saat samalla käyttöoikeuden SketchUpin selain- ja iPad-versioon, sekä Trimble Connect -palveluun.

BLACK FRIDAY ja Cyber Monday tarjous! SketchUp Pro -vuositilaus nyt jopa 25 % alennuksella.Tarjous on voimassa vain 2.12. asti. Saat alennuksen käyttämällä kassalla kuponkikoodia BF22. Huom! Koskee vain uusia tilauksia.

SketchUpilla onnistut!

SketchUp on helppokäyttöinen ja intuitiivinen pintamallinnusohjelma, jolla suunnitelmien havainnollistaminen käy kolmiulotteisesti, helposti ja nopeasti. SketchUp soveltuu arkkitehtoniseen luonnosteluun, tilasuunnitteluun, tuotesuunnitteluun tai oikeastaan mihin tahansa kolmiulotteiseen suunnitteluun. Käyttökohteita on rajattomasti.

Kolmiulotteinen mallintaminen ja visualisointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Vain mielikuvitus on rajana!

Järjestelmä- ja laitteistovaatimukset