Nordic BIM Group Tuki Yhteys

V-Ray For SketchUp, 12kk

315,00 
(Verollinen hinta 390,60)

Käyttöoikeus Tilaus
Mallinnusalusta SketchUp Pro

V-Ray -renderointilaajennus SketchUp Pro:lle on ammattilaisen valinta huippulaatuiseen 3D-renderointiin SketchUp Pro:lla. V-Ray on automaattisesti kelluvia, joten käyttöoikeutta voidaan tarvittaessa kelluttaa useamman työaseman välillä. V-Ray -tilaus pitää sisällään kaikki versiopäivitykset tilauksen voimassaolon aikana.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Nopeaa ja huippulaatuista renderointia!

V-Ray-renderointiohjelmaa pidetään yleisesti alan standardina, kun puhutaan huippulaatuisesta renderoinnista.

V-Ray on saatavilla laajennuksena useille eri mallinnusohjelmille. V-Ray-renderointilaajennukset on integroitu isäntäohjelman omaan käyttöliittymään, työskentely tapahtuu tutussa käyttöliittymässä. Ketterä mallinnusohjelma yhdistettynä monipuoliseen, nopeaan ja huippulaatuiseen V-Ray-renderointimoottoriin on täydellinen kombo!

Renderointiasetukset yhdessä ikkunassa

Työskentely V-Rayn parissa on nopeaa. Kaikki renderointiasetukset on koottu yhteen ikkunaan, jossa kaikkiin asetuksiin pääsee helposti käsiksi. V-Ray pitää sisällään nopean ja jatkuvasti päivittyvä esikatselumahdollisuuden. Katselupisteen liikuttelu sekä muutokset valaistuksessa ja materiaaleissa päivittyvät renderoituun esikatseluikkunaan silmänräpäyksessä. Renderoidun esikatselun lisäksi uusin V-Ray 5-versio sisältää V-Ray Vision-ominaisuuden, joka avaa luomasi 3D-mallin täysin reaaliaikaiseen ympäristöön, joka mahdollistaa renderoidussa ympäristössä liikkumisen sekä materiaalien ja valaistuksen päivittämisen hiiren klikkauksella.