Nordic BIM Group Tuki Yhteys

Twinmotion 2023

470,00 
(Verollinen hinta 582,80)

Käyttöoikeus Pysyvä

Twinmotion herättää 3D-visualisoinnit eloon. Reaaliaikainen renderointi mahdollistaa mallissa liikkumisen näyttävässä 3D-ympäristössä. Nopea renderointimoottori mahdollistaa myös still-kuvien, animaatioiden, 360-animaatioiden ja 3D 360-animaatioiden renderoimisen ennenäkemättömän helposti ja nopeati.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Astu virtuaalimaailmaan!

Twinmotion antaa avaimet aivan uudenlaiseen 3D-virtuaalimaailmaan. Twinmotion on erinomainen kommunikointiväline kaupunki- ja ympäristösuunnitteluprojektien tutkimiseen ja esittelemiseen realistisessa, elävässä ympäristössä. Suunnitelmassa voi kävellä ja lennellä uskomattoman todentuntuisessa, reaaliaikaisesti muokattavassa ja renderoituvassa ympäristössä – myös virtuaalilaseilla ja peliohjaimella!

Reaaliaikaisesti toimiva Twinmotion tekee 3D-renderoinnista teknisessä mielessä helppoa ja nopeaa sekä tarjoaa visuaalisesti hyvännäköisiä lopputuloksia. Tämä tekee Twinmotionista erinomaisen työkalun luonnosteluvaiheen 3D-renderoimiseen ja siten kommunikointiin sidosryhmien kanssa.

Twinmotionin käyttöliittymä perustuu pitkälti helppotajuisiin symboleihin sekä ”raahaa ja pudota” -logiikkaan. Käyttöliittymä on pyritty riisumaan teknisistä ja vaikeatajuisista käsitteistä, mitä tekee Twinmotionista erittäin helposti lähestyttävän ohjelmiston.