Nordic BIM Group Tuki Yhteys

Archicad-käyttöaikalisenssi, 100 tuntia

680,00 
(Verollinen hinta 843,20)

Käyttöoikeus Käyttöaika

Käyttöaikalisenssi vaatii fyysisen suojausmoduulin, joka toimitetaan postitse. Huomaa, että käyttöaikalisensseihin ei saa ilmaisia päivityksiä. Tilattaessa jatkoaikaa ennen PPU-lisenssin käyttöajan loppumista jäljellä oleva aika menetetään. Suojausmoduli alkaa laskea jäljelläolevia tunteja, kun Archicad käynnistetään ensimmäisen kerran. Jäljellä oleva käyttöaika näkyy ohjelman jokaisella käynnistyskerralla. Lisäksi Ohje-valikosta saa käytön aikana esille tarkan jäljellä olevan ajan. Useamman Archicad-projektin yhtäaikainen käyttö kuluttaa aikaa nopeammin.

Archicad – Suomen suosituin BIM-ohjelmisto

Archicad on suunnittelijan näkökulmasta kehitetty intuitiivinen suunnittelijan työkalu ja ohjelma. Archicadin avulla arkkitehti tai suunnittelija luo kolmiulotteisen tietomallin kaikkien suunnitteluprojektin osapuolten käyttöön.

Arkkitehtisuunnittelu on muuttunut piirtämisestä tietomallintamiseen. Tilaaja ja muut osalliset haluavat rakennuksesta BIM-mallin eli tietomallin, joka sisältää kaiken suunnitelmaan sisältyvän tiedon.

Archicadin tehokkaat työkalut takaavat äärimmäisen laadukkaan rakennuksen tietomallin. Archicad on kehitetty suunnittelijan näkökulmasta, mutta laajennukset ja liitännät tekevät siitä oivallisen työkalun mille tahansa rakennussuunnittelun osa-alueelle.

Lue lisää Archicad-lisenssityyppien eroista