Nordic BIM Group Tuki Yhteys

Archicad 25-FIN, ylläpitosopimuksella

6 400,00 
(Verollinen hinta 7936,00)

Käyttöoikeus Pysyvä

Erittäin kehittynyt oliopohjainen tietomallinnusohjelmisto. Työpiirustukset, 3D-mallinnus, leikkaukset, renderointi, määrälaskenta, animaatiot ja runsaasti muita ominaisuuksia. Suomenkielinen ja suomalaisten standardien mukainen ohjelma. Ohjelmisto toimitetaan ylläpitosopimuksella, joka on aluksi voimassa kaksi vuotta (24 kk). Tämän jälkeen sopimus jatkuu vuoden jaksoissa. Sopimus maksaa 1 080€ / vuosi ja se laskutetaan neljännesvuosittain. Ylläpitomaksu on lisenssikohtainen.

Archicad – Suomen suosituin BIM-ohjelmisto

Archicad on suunnittelijan näkökulmasta kehitetty intuitiivinen suunnittelijan työkalu ja ohjelma. Archicadin avulla arkkitehti tai suunnittelija luo kolmiulotteisen tietomallin kaikkien suunnitteluprojektin osapuolten käyttöön.

Arkkitehtisuunnittelu on muuttunut piirtämisestä tietomallintamiseen. Tilaaja ja muut osalliset haluavat rakennuksesta BIM-mallin eli tietomallin, joka sisältää kaiken suunnitelmaan sisältyvän tiedon.

Archicadin tehokkaat työkalut takaavat äärimmäisen laadukkaan rakennuksen tietomallin. Archicad on kehitetty suunnittelijan näkökulmasta, mutta laajennukset ja liitännät tekevät siitä oivallisen työkalun mille tahansa rakennussuunnittelun osa-alueelle.

Lue lisää Archicad-lisenssityyppien eroista