Nordic BIM Group Tuki Yhteys

Archicad, 1kk vuokra

450,00 
(Verollinen hinta 558,00)

Käyttöoikeus Vuokra

Vuokralisenssi toimitetaan oletuksena ohjelmistopohjaisena. Ohjelmistopohjainen lisenssi toimitetaan sähköisesti asiakkaan GSID-tunnukseen sidottuna yrityksen lisenssivarastoon. Kun lisenssi on ladattu koneelle Licence Manager Toolin avulla, on se käyttövalmis. Muista ilmoittaa meille tilauksen yhteydessä GSID-tunnuksesi.

Archicad – Suomen suosituin BIM-ohjelmisto

Archicad on suunnittelijan näkökulmasta kehitetty intuitiivinen suunnittelijan työkalu ja ohjelma. Archicadin avulla arkkitehti tai suunnittelija luo kolmiulotteisen tietomallin kaikkien suunnitteluprojektin osapuolten käyttöön.

Arkkitehtisuunnittelu on muuttunut piirtämisestä tietomallintamiseen. Tilaaja ja muut osalliset haluavat rakennuksesta BIM-mallin eli tietomallin, joka sisältää kaiken suunnitelmaan sisältyvän tiedon.

Archicadin tehokkaat työkalut takaavat äärimmäisen laadukkaan rakennuksen tietomallin. Archicad on kehitetty suunnittelijan näkökulmasta, mutta laajennukset ja liitännät tekevät siitä oivallisen työkalun mille tahansa rakennussuunnittelun osa-alueelle.

Lue lisää Archicad-lisenssityyppien eroista